Teams bereiden zich voor op kompetitie

NEEDE – Zowel het eerste damesteam als het eerste herenteam van volleybalvereniging Dynamo uit Neede bereiden zich komend weekeinde voor op de naderende kompetitie. Beide teams doen dat middels een toernooi in de vorm van een vierkamp. Het eerste herenteam speelt aanstaande zaterdag een vierkamp in de Pickerhal in Eibergen. Daar zal het team, dit seizoen getraind door Helmuth ter Braack, het op moeten nemen tegen Flamingo’ s 2 uit Gennep ( 10.30 uur ), AAA/BOVO uit Aalten ( 12.00 uur ) en Apollo 2 uit Borne ( 13.30 uur ).

Een sterk deelnemersveld waar het team de handen meer dan vol aan zal hebben. De brigade uit Neede handhaafde zich vorig seizoen zeer knap als debutant in de promotieklasse ( 7de plek ) en wil, mede door de komst van wat nieuwe spelers, dit seizoen een gooi naar de bovenste plekken doen. De heren beginnen de kompetitie op 2 september met een uitwedstrijd tegen WSV uit Warnsveld. Op zaterdag 29 september zal dan de eerste thuiswedstrijd zijn tegen Victoria uit Didam. Die wedstrijd begint om 16.00 uur.

Het eerste damesteam speelt aanstaande zondag een vierkamp in de eigen sporthal ’t Spilbroek. De dames, ook dit seizoen getraind en gecoached door Alfred Oonk, zullen het opnemen tegen Apollo 2 uit Borne ( 13.00 uur ), Devolco 2 uit Deventer ( 14.30 uur ) en Dynamo Apeldoorn 3 ( 16.00 uur ). Een pittig deelnemersveld waar de dames, dit seizoen debuterend in de Regiodivisie, vol aan de bak zullen moeten.

Met de komst van een nieuwe spelverdeelster en een verder ongewijzigde selektie zal dit seizoen alles in het werk gesteld worden om zich te handhaven in de Regiodivisie.De dames beginnen hun kompetitie op zaterdag 22 september ook met een uitwedstrijd tegen WSV uit Warnsveld.

Op zaterdag 29 september volgt de eerste thuiswedstrijd tegen Dynamo Tubbergen. Die wedstrijd zal om 18.00 uur beginnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven