Tennisclub in actie voor Serious Request

EIBERGEN – De Serious Request karavaan komt dit jaar naar Enschede. TV Mallumse Molen draagt graag haar steentje bij en organiseert een ludieke tennisactie op Sportpark De Bijenkamp. Yolanda Tiellemans: ”Burgemeester Hein Bloemen van de gemeente Berkelland opent onze Serious Request-actie op 8 december om 10.00 uur, waarna de 24 uur durende marathonactie eindigt op 9 december om uiteraard 10.00 uur.”

De klok rond worden er verschillende tennisgerelateerde activiteiten georganiseerd, zoals een tennisclinic van een bekende Nederlandse toptrainer, Sumotennis, boarding tennis, beat the machine, karaoke. Er wordt ook 24 uur lang een tennisbal in het spel gehouden. Zowel leden als niet-leden kunnen zich aanmelden via de button “Inschrijven” via http://sr12tvmm.webklik.nl. ”In tegenstelling tot de dj’s die het Glazen Huis ingaan, is tijdens onze actie de kantine 24 uur open voor een hapje en een drankje.”

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan deze actie, net zoals onze sponsoren Martin Koopman Elektrotechniek, CV Sport, Time 2 Sing, Sportwijzer en Sportfederatie Berkelland, mail dan de organisatie via de button “Contact” via de speciale website!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven