Twee doden op camping D’n Eversman

NEEDE – Bij een tragisch ongeval op een camping in Neede is zaterdag 13 oktober een echtpaar uit Hilversum om het leven gekomen. Zij verbleven met een motorgezelschap op de camping en zijn door koolmonoxide van een kooktoestel in hun tent om het leven gekomen. De ambulancedienst kreeg even na 15.00 uur een melding van een onwelwording in een tentje op een camping aan de Bliksesteeg in Neede. Hulpverleners gingen met spoed naar het opgegeven adres en ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

Leden van de motorclub en hulpverleners hebben nog getracht het Hilversumse echtpaar, een 60-jarige man en 54-jarige vrouw, te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten.

Er is direct een forensisch onderzoek gestart en een bloedonderzoek in het ziekenhuis heeft zojuist uitgewezen dat beiden door koolmonoxidevergiftiging om het leven zijn gekomen. Kennelijk heeft het echtpaar hun kooktoestel gebruikt om het warm te krijgen. Dit is hen noodlottig geworden.

De politie heeft de familie in kennis gesteld en voor de betrokken leden van de motorclub wordt slachtofferhulp geregeld.

[nggallery id=3136]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven