Aanrijding: bestuurder rijdt gewoon door

BORCULO – Een 59-jarige vrouw uit Borculo is op zondag 30 september gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Ze fietste op de kruising van de Hoflaan en de Batendijk toen ze werd geraakt. De automobilist reed door.

Een politieagent werd rond 15.30 gewenkt door een groepje mensen. Zij hadden eerste hulp verleend aan de vrouw. Niemand van hen had de aanrijding gezien. Nadat de vrouw werd geraakt door de auto was ze ten val gekomen. Ze liep verwondingen op in haar gezicht die in het ziekenhuis gehecht moesten worden.

De politie zoekt contact met de automobilist en met getuigen die deze aanrijding hebben gezien. De auto is donkergroen van kleur en vermoedelijk een wat ouder model. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven