Boenders blijft ’timmeren’ aan toekomst

tn_dsc09846EIBERGEN – Aleid en Gerwin Starink – eigenaren van Keurslager en Echte Bakker Boenders uit Eibergen investeren flink in de toekomst. De Eibergse ondernemers breiden hun bedrijf flink uit. ”Aanleiding van de verbouwing is dat we privé en zakelijk willen scheiden. Voor beiden komt nu een aparte ingang. Daarnaast was de kantine, kantoor, opslag- en de vergaderruimte veel te klein.” De uitbreiding komt boven de bestaande keuken (zie foto’s). Aan de achterzijde van het pand is de verbouwing goed te zien.

”Met deze uitbreiding kunnen we veel efficiënter werken. Sinds dat Aleid en ik in 1995 de zaak hebben overgenomen hebben we met hard werken en doorzettingsvermogen continu geinvesteerd in het bedrijf. Voortdurend hebben we geld gestoken in aanpassingen en verbouwingen.” Lokale bedrijven – Bouwbedrijf Penterman, Voortman dakbedekking, en installatiebedrijf HJ Techniek – zijn op dit moment druk bezig met de nieuwbouw. ”We hebben nu weer een reden om volgend jaar een open huis te houden”, lacht Starink.

De keurslager uit Eibergen heeft na deze uitbreidingen alweer nieuwe plannen met zijn zaak. “We gaan een deel van de winkelinrichting aanpassen. “We noemen dat in onze branche met een mooi woord de boel upgraden.’’ Gerwin had vandaag nog meer nieuws. Sinds kort verkoopt de Keurslager een nieuw maaltijden-concept in zijn winkel.

”Uniek aan dit product is dat je na het verwarmen de bodem onder de bak vandaan kunt trekken. Het eten ligt dan mooi op het bord.” Alle maaltijden zijn voorzien van uitsluitend verse producten. Binnenkort gaat Boenders ook starten met een nieuw maaltijdenconcept voor jongeren, senioren en bedrijven. Wordt vervolgd…

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3123]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven