BUZZ Administratie heet voortaan STYB

BORCULO – Per 1 oktober draagt BUZZ Diensten B.V. – gevestigdin Borculo – haar nieuwe handelsnaam uit; STYB | Bedrijfsondersteuning. De nieuwe naam gaat gepaard met een nieuwe corporate identity, logo en website. STYB staat voor STICK TO YOUR BUSINESS. En daarmee wordt in slechts vier woorden een heldere boodschap aan het MKB verkondigd.  Kort & bondig in de pay-off maar met een helder achterliggend verhaal.

“Een ondernemer moet in alle vrijheid kunnen ondernemen en met zijn klanten in contact staan. Zich zo min mogelijk bemoeien met randzaken. Administratie is geen corebusiness en leidt alleen maar af van kernactiviteiten. Daarom is ons credo “STICK TO YOUR BUSINESS”. Laat je administratief ontzorgen door STYB Bedrijfsondersteuning” , aldus Patrick Hermans, commercieel directeur van STYB.

“Wij geven de ondernemer graag alle vrijheid om te ondernemen”. De markt van accountancy en administratieve dienstverlening groeit niet. Toch heeft STYB de ambitie om te groeien in deze krimpende markt. Wij zien dat de branche sterk aan veranderingen onderhevig is. Automatisering zoals Standaard Bedrijfs-rapportages (SBR), digitale rapportages en e-facturering hebben een grote invloed op de markt. “Het is aanhaken op nieuwe automatiseringsontwikkelingen en het op een goede manier invullen van nieuwe klantbehoeften. Anders ben je voor de toekomst gezien.”

”Wij zijn geen traditioneel accountantskantoor met het business model van uren x tarief. Wij werken met maandelijks vaste tarieven zodat de ondernemer altijd weet waaraan hij toe is. Duidelijkheid vooraf! Bovendien vullen wij een andere rol als financieel adviseur in. Daar waar een traditioneel accountantskantoor vooral de financiële situatie achteraf vastlegt, stellen wij ons meer op als strategisch partner en adviseren wij de ondernemer tussentijds over belangrijke ontwikkelingen voor hun onderneming. Speciaal voor de MKB-branche hebben wij  managementrapportages opgesteld waarmee de ondernemer op laagdrempelige wijze inzicht krijgt in zijn financiële én operationele situatie. Deze rapportages worden via een eigen dashboard gepresenteerd. Dat kan maandelijks, wekelijks, dagelijks of zelfs real-time. Wij zijn gespecialiseerd in de MKB-praktijk gericht op kappersbedrijven, persoonlijke verzorging en mode.”

”Door onze branche specifieke kennis en ervaring weten wij ons te onderscheiden en kunnen wij de ondernemer échte toegevoegde waarde bieden. Daarnaast hebben we binnen de MKB-branche ruime ervaring met franchiseformules en vervullen wij voor potentiele franchisenemers een  belangrijke klankbordfunctie.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven