Carnavalsseizoen van start in Berkelland

BELTRUM – Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november vinden de jaarlijkse buutavonden weer plaats in het Belhamelshoes, zaal Spilman te Beltrum. Op vrijdagavond regeren Prins Joris (Wiegerinck) en adjudant Richard (Orriëns) voor de laatste keer over het belhamelsdorp, waarna ze aan het eind van deze avond op ludieke wijze afscheid nemen van hun titel.

Voor deze avond zijn nog kaarten verkrijgbaar via 0651536713 of [email protected]. De inhoud van de beide avonden zijn identiek wat buuts en optredens betreft. Het beloven avonden van een hoogstaand niveau te worden. Om maar eens namen te noemen: Frans Bevers, Jan Riesewijk, Mans van jonge leu en oale groond, Bas de Stofjas, de Beltrumse meisjes, de Belstars en Valse loch.

Op zaterdagavond is de onthulling van het 44ste prinsenpaar van de Belhamels. In november  2013 zal bij dit grootste jubileum uitgebreid stil gestaan worden. De nieuwe prins en adjudant staan te popelen om hun identiteit prijs te geven. De eerste hints hebben ze afgegeven.

”We hadden vader en zoon kunnen zijn. We`j holt mekare an `t vretten. We maken allebei grote stappen in ons leven. En! Mijn echo nieuwtje is, krijg narren ijs! Raar? Maar waar.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven