”De Libertijn blijft gewoon zoals het was”

EIBERGEN – Thijs Boevink (31) is vanaf deze week de nieuwe eigenaar van café de Libertijn. Hij heeft de zaak overgenomen van Nannie en Bram Le Noble – die afgelopen zaterdag een afscheidsfeest hebben gehouden. De Eibergenaar ziet de uitdaging wel zitten. “Dit is een supermooie kroeg en dat blijft ook zo. Ik ga niet veel dingen veranderen aan de opzet van het café. Wel ben ik van plan om meer dingen te gaan organiseren. Bijvoorbeeld een Caribbean Night en optredens van diverse bands.” Op 18 oktober gaat Boevink De Libertijn heropenen.

Het café blijft vertrouwd en dat wil Thijs ook uitstralen. “We gaan wat personeelsleden benaderen die in het verleden ook achter de bar hebben gestaan. Ook laten we evenementen terugkeren. De Halloween-avond staat alweer gepland op 3 november en de feesten tijdens de kermis en koninginnedag staan gewoon weer op de agenda.”

Op dit moment is Thijs druk bezig met een verbouwing op de eerste verdieping. Dit gedeelte van het pand wordt ingericht als appartement. Boevink gaat zelf boven de zaak wonen. Het café aan de Kleine Hagen is vanaf 18 oktober zes dagen in de week geopend. Woensdag tot zondag van 16.00 tot 02.00 uur, dinsdag van 18.00 tot 02.00 uur. Op maandag is de zaak gesloten.

In december komt er nog een officiële opening. Boevink sluit het interview met NUB met de volgende woorden af: ”Het café moet de tweede huiskamer van Eibergen worden.”

Eerdere bericht: Nannie en Bram stoppen met De Libertijn

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven