Dynamo-dames verliezen van Krekkers

NEEDE – De damesploeg van Dynamo ging afgelopen weekeinde op bezoek bij Krekkers in Mariaparochie. Beide debutanten kenden een sterke start van de kompetitie en waren de eerste set dan ook zeer aan elkaar gewaagd. Het verschil in punten werd nooit meer dan één, waarbij de thuisploeg op 26-25 de set – met een all dan niet omstreden bal – naar zich toetrok. De equipe van trainer/coach Alfred Oonk kon het nipte verlies moeilijk verwerken, getuige de 25-5 eindstand in de tweede set.

Alle mogelijkheden om het tij te keren in die set werden aangegrepen, maar mochten niet baten.In de derde set was er weer de gretigheid en het enthousiasme en bleef Dynamo lang in het spoor van de twentse equipe. Toch moest de set met 25-20 worden ingeleverd.

De laatste set gaf eenzelfde beeld :  Krekkers domineerde, Dynamo bleef bij maar moest in de slotfase haar meerdere erkennen in Krekkers : 25 – 19. Aanstaande vrijdag spelen de dames weer thuis; VCV zal dan om 21.00 uur de tegenstander zijn in sporthal ’t Spilbroek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven