FC Eibergen neemt deel aan Ajax Academy

EIBERGEN – FC Eibergen neemt dit seizoen deel aan de Ajax Online Academy. Dit houdt in dat – onder supervisie van Hoofd Jeugd Opleidingen Jos Paul – jeugdtrainers worden voorzien van de oefenstof zoals die ook door de huidige landskampioen uit Amsterdam op de trainingen wordt toegepast. De Ajax Online Academy is een compleet, didactisch en methodisch opgebouwd voetbaltrainingsprogramma, dat alle jeugdtrainers (zowel gekwalificeerd als ongekwalificeerd) en verenigingen ondersteuning en begeleiding biedt bij het geven van trainingen.

Tevens kan dit programma als leidraad dienen voor het jeugdbeleid van de club. Om dit voetballeerplan in te voeren komt er op vrijdag 12 oktober een jeugdtrainer van Ajax – mogelijk vergezeld van een contractspeler van Jong Ajax – naar sportpark De Bijenkamp voor een speciale trainingsdemonstratie. Deze is bedoeld voor alle jeugdtrainers van FC Eibergen.

Ook leiders, bestuursleden, jeugdleden en andere belangstellenden zijn uitgenodigd om de trainingsdemonstratie te volgen. Een groep van 15 jeugdtrainers van FC Eibergen wordt dan getraind door de jeugdtrainer van Ajax. Overige trainers en belangstellenden kunnen de training vanaf de zijlijn volgen. Voorafgaande aan de demonstratie wordt een presentatie gehouden in de kantine.

Het programma begint om 19.15 uur. Indien andere verenigingen belangstelling hebben om de avond bij te wonen, dan dienen ze zich vooraf en vroegtijdig aan te melden bij Hoofd Jeugdopleiding Jos Paul. Dit via het mailadres [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven