HCR Prinsen/Urlive.tv verslaat koploper

HAARLO – De spelers van HCR Prinsen/Urlive.tv uit Haarlo zijn ook na vier gespeelde wedstrijden nog zonder puntverlies. In eigen huis werd koploper BC Capelle/TMS Int. op een meer dan verdiende 6-2 nederlaag getrakteerd. Na twee gespeelde partijen stond het weliswaar nog 2-2, maar in het tweede deel zette de ploeg uit Haarlo snel orde op zaken en was de winst door overwinningen van Dave van Geel en Raymund Swertz snel binnen.

De enige nederlaag kwam op naam van captain Michel van Silfhout die met 24-45 na 42 beurten zijn meerdere moest erkennen in Dirk Weeremans. Op de andere tafel kwam Markus Wirgs tegen Peter van Lieshout geen moment in gevaar en met de regelmaat van de klok won hij zijn partij met 45-34 na 50 beurten.

In het tweede deel speelde Dave van Geel tegen Dan Breur een super wedstrijd. De Zuid-Limburger scoorde in de tweede beurt al een serie van tien caramboles en sloeg na drie beurten een gat van twaalf caramboles. Ook in het verdere verloop van de partij scoorde Van Geel er rustig op los en besloot de eenzijdige wedstrijd na 23 beurten met een serie van vier caramboles. Zijn tegenstander kwam niet verder dan 23 caramboles. Dave van Geel speelde deze middag in Haarlo met een moyenne van 1.957.

Op de andere tafel werd de winst definitief veilig gesteld door Raymund Swertz die in 30 beurten veel te sterk was voor Tom Persyn. Swertz had vanaf het begin het initiatief en stond na twintig beurten al op een 30-12 voorsprong . Zijn tegenstander deed in de 24ste beurt nog wel iets terug door een serie van zes caramboles te produceren, maar kwam uiteindelijk niet verder dan 29 caramboles.

De ploeg uit Haarlo staat na vier gespeelde wedstrijden alleen aan de leiding met de maximum score van acht punten. Komende zaterdag speelt HCR Prinsen/Urlive.tv in Bergeijk tegen Burgmans Optiek, dat op de negende plaats staat met drie punten uit vijf gespeelde wedstrijden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven