Iedereen welkom tijdens ‘spirituele-dag’

NEEDE – In Partycentrum ’t Haantje, wordt op zondag 28 oktober voor de achtste keer een Spirituele dag gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door stichting “Spirituele Dag Neede”. Bezoekers kunnen kennismaken met allerlei onderwerpen op spiritueel gebied en zelfontwikkeling. Er zullen ruim veertig mediums en therapeuten aanwezig zijn die zich bezig houden met onder andere aura tekenen, tenen lezen, healing, tarot, voetreflex, magnetiseren en klankschalen, waardoor ieder bezoeker kennis kan maken met deze materie.

Tevens zijn er vijf lezingen in een aparte zaal waar mediums onder andere waarnemingen zullen doen aan de hand van voorwerpen of foto’s. Ook zijn er lezingen over familieopstellingen, transformatie-energie 2012 en reïncarnatie/ regressie. Ook zullen er stands zijn waar artikelen bezichtigd en/of gekocht kunnen worden op spiritueel gebied De opbrengst van de Spirituele Dag Neede gaat naar een goed doel: Stichting Kadowinja.

Deze stichting wil de levensstandaard van kinderen en jongvolwassenen in Kisumu (Kenia) verbeteren door onder andere het stimuleren en begeleiden van onderwijs, het verbeteren van voedingspatronen en voedingsmiddelen en het geven van gezondheidsvoorlichting. Mensen van dit project zullen aanwezig zijn op deze dag.

Spirituele Dag Neede: 28 oktober, 11.00 – 17.00 uur, Partycentrum ’t Haantje, Borculoseweg 111 in Neede. Entree 10 euro, kinderen t/m 15 jaar gratis, maar alleen onder begeleiding van volwassenen. Consulten zijn gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven