Nog een paar schaatsplekken over in bus

EIBERGEN – Er zijn nog enkele plekken in de dubbeldekkerbus over voor het Rotor B.V. schaatsproject ‘Blij dat ik glij 2012’. Op maandag 12 november gaat het 4 weken durende van start voor de kinderen uit Eibergen, Rekken en Beltrum. De Eibergse Sport Federatie en de Eibergse ijsvereniging gaan met de ongeveer 80 kinderen die zich hebben aangemeld uit de groepen 7 en 8 naar de ijsbaan Twente in Enschede.

Maar om de dubbeldekkerbus helemaal vol te krijgen zoeken we nog naar enkele kinderen uit de groepen 7 en/of 8 die mee willen schaatsen. De lessen vinden plaats op maandag 12, 19, 26 november en 3 december. Deelname kost €20,-, wil je 4 keer schaatsen huren dan kost dat €12,- extra.

Daarvoor krijg je de 4 schaatslessen onder begeleiding van goede schaatstrainers, toegang tot de ijsbaan, een diploma, de bus/autoreis en natuurlijk heel veel plezier op de ijsbaan! Voor verdere informatie over het schaatsproject kunt u terecht bij de Sport Federatie Berkelland, Bartelinksgang 17 te Eibergen. Tel: 0545-476727 E-mail : [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven