Project Borculose Kids on Ice start weer

BORCULO – Op woensdag 31 oktober gaat het project ‘’Borculose Kids on Ice’’ weer van start.  Het project wordt voor het 7e jaar op rij georganiseerd door de IJsclub Borculo in samenwerking met Sport Federatie Berkelland. De leerlingen van groepen 7 en 8 van de basisscholen in Borculo, Haarlo, Geesteren en Gelselaar kunnen deelnemen aan dit schaatsproject. De kinderen kunnen zich uiterlijk 10 oktober inschrijven door het inschrijfstrookje op de flyer in te leveren op school.

Ze gaan gezamenlijk met de bus naar de kunstijsbaan de Scheg in Deventer. De lessen vinden plaats op woensdag 31 oktober en 7, 14 en 21 november en de lessen duren een uur van 15.00 uur tot 16.00 uur. De kinderen worden in groepen van hun eigen niveau gedeeld en krijgen alle belangrijke schaatsvaardigheden aangeleerd. Zo wordt er onder andere geoefend op bochten, remmen en vallen.

Aan het einde van de 4e les krijgen alle kinderen een officieel schaatsdiploma mee naar huis. De deelnamekosten bedragen €15,-, daarvoor krijgt men 4 schaatslessen onder begeleiding van goede schaatstrainers, toegang tot de ijsbaan, een diploma, de busreis en natuurlijk heel veel plezier op de ijsbaan. Inschrijven kan tot woensdag 10 oktober.

Voor verdere informatie over het schaatsproject kunt u terecht bij de Wicher Soek van de IJsclub Borculo tel. 0545-272384 of Sport Federatie Berkelland: 0545-476727.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven