Project ‘Kies je Sport’ slaat zeer goed aan

BORCULO – Afgelopen maandag 15 oktober, was er weer het jaarlijkse herfstvakantie project ‘’Kies je Sport’’ in Borculo georganiseerd door vijf sportverenigingen en de Sport Federatie Berkelland(SFB). De SFB heeft de afgelopen maand alle kinderen van groep 2 tot en met 8 van de basisscholen uit Borculo en omstreken benaderd, om mee te doen aan Kies je Sport. Maar liefst 40 kinderen hebben zich opgegeven.

De kinderen werden in groepen verdeeld en met die groepen gingen ze langs alle 5 de sporten  in sportaccommodatie ’t Timpke en op sportpark De Wildbaan. De sportverenigingen die Kies je sport Borculo tot een succes hebben gemaakt zijn: voetbalvereniging VV Reünie, badmintonvereniging BC Babo, volleybalvereniging VV Kerkemeijer Gemini, klootschietvereniging KV Respelhoek en  Vios Handbal.

Zowel de kinderen als de trainers van de sportverenigingen waren enthousiast. Het was een heerlijke sportieve en zonnige middag. Kijk voor de foto’s en filmpjes op www.sportfederatieberkelland.nl of op onze facebookpagina.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven