Schuurman BZC wint van Brandenburg

BORCULO – Na de Champions League wedstrijd van vorige week zaterdag speelde afgelopen zaterdag Schuurman BZC zijn tweede competitiewedstrijd. BZC speelde uit in Bilthoven tegen BZC Brandenburg. De landskampioen vertrok naar Bilthoven met 10 spelers. De wedstrijd tegen de Bilthovenaren, die vorig seizoen als laatste in hoofdklasse eindigden,  was eigenlijk vooraf al gewonnen door de Achterhoekers. Hoewel het team moeizaam op gang kwam werd er in de derde en de vierde periode gespeeld zoals coach Zeno Reuten vooraf had aangegeven.

In de vierde periode werden er zelfs 12 doelpunten genoteerd. Brandenburg wist alleen maar te scoren in de eerste en tweede periode. Midvoor, Matthijs Lucas, wist het doel zeven keer te vinden, waarvan vijf maal in een contra-aanval. Voor de landskampioen staat de komende week in het teken van de 3e Champions League wedstrijd. Op zaterdag 20 oktober wordt er in Athene tegen de Griekse landskampioen Vouliagmeni NC gespeeld.

Deze week wordt er nog getraind in Borculo en Nijverdal en op woensdagavond wordt er in Zeist een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Nederlands team. De wedstrijd in Athene wordt gespeeld om 17:45 uur (16:45 u. NL. tijd). De wedstrijd wordt live uitgezonden op OTE TV. Nog niet bekend is of er een live stream uitzending is op het web.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven