Spektakel: Muiterweek bij café de Ruif

NEEDE – Van 21 tot 28 oktober organiseert café de Ruif als vanouds ‘de Muiterweek’. Deze feestweek is een onderdeel van de jarenlange traditie van de kroeg. Op zondag 21 oktober wordt de kroegbaas vrijwillig/onvrijwillig uit de eigen kroeg ontzet, waarbij het personeel een week lang het heft in eigen handen neemt. Elk jaar wordt er een gevarieerd programma aangeboden voor jong en oud.

Jan Willem Wensink: ”Aankomende zondag (start 20.00 uur) trappen we af met een zeer bekend en geliefd spel; Ik hou van Holland. Trek je Hollandse kleren aan en doe mee met de quiz. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een lekkere borrel na de survival van Neede. Op maandag lopen we tegen een traditie aan; gezellig kaarten (Pokerface). Heb jij een echte Pokerface? Geef je dan op aan de bar of kom gewoon langs. (start 19.00 uur).”

”De dinsdag is al jarenlang een echte publiekstrekker voor mossel liefhebbers, oftewel je raad het al. Vanaf 19.30 uur gaan we heerlijke mosselen eten. Uiteraard is er ook een alternatief beschikbaar mocht je niet thuis achter willen blijven. De opgave is aan de bar en vol = vol. Op de woensdag organiseren we een avond waarvan het programma elke week de kijkcijfers lijkt te breken; The Voice of Neede. Vanaf 20.00 uur staat er een karaoke set klaar voor alle liefhebbers. Heb jij deze avond The Voice? Dan win jij een prijs.”

”Uiteraard is de kroeg deze avond ook geopend voor iedereen die gezellig wat wil komen drinken. Op de donderdag starten we vanaf 22.00 uur met ook een bekende invulling; live muziek. Op deze avond verzorgt de band Ignition de muzikale invulling (genre Pop/Rock). Vrijdag gaan we knall’n. En dat kan in deze week maar met één iemand; DJ Jordy. Vanaf 21.30 uur gaan we er samen een knalfeest van maken. Voor de zaterdag gaan we wederom voor live muziek met de topband; Backrow. Deze veelzijdige coverband zal vanaf 22.00 uur op een knallende wijze Top 100 muziek verzorgen.”

”Helaas komt ook aan alles een einde. Op zondag 28 oktober houd het op, the boss is back. Wij hebben onze week dan gehad en de baas neemt het weer over. Op deze avond gaan we lekker samen uitmuiteren met een ieder die het nog aan kan! Het goede nieuws is dat de baas de hele kroeg ‘s avonds van drankjes gaat voorzien, zodat we met z’n allen kunnen bijkomen van een topweek.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven