Sportintro badminton gaat nu van start

BORCULO – Een echte badmintontrainer van de badmintonclub Babo in de gymles gebeurt niet zo heel vaak, dus als dat het geval is is het feest. Op donderdag 25 oktober ging het project Sportintro Badminton van start in sportaccommodatie ’t Timpke in Borculo met de combigroep 5/6 van OBS Kiezel en Kei. Dit project is een samenwerking tussen BC Babo en Sport Federatie Berkelland en het is hierbij de bedoeling dat de verenigingstrainer in de gymles komt om de kinderen enthousiast te maken voor dit keer de badmintonsport en natuurlijk BC Babo.

Daarnaast is het de bedoeling de kinderen klaar te stomen voor het schoolbadmintontoernooi op zaterdag 10 november. Alle groepen 5 t/m 8 van de 8 scholen uit Geesteren, Gelselaar, Haarlo en Borculo zijn uitgenodigd voor de Sportintro  en vijf scholen doen mee. OBS Kiezel en Kei kwam als eerste aanbod en de combigroep 5/6 was erg enthousiast over de badmintonles.

Wil jij ook leren badmintonnen? Kom dan eens langs op de training in ’t Timpke in Borculo op maandagavond van 18.30-19.30 uur. De foto’s en filmpjes van de les Sportintro Badminton staan op www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven