Survival telt ruim zevenhonderd atleten

NEEDE – Op zondag 21 oktober organiseert Stichting Survival Neede voor de 20e keer de KMG Survivalrun Neede. Een jubileumrun voor Neede. De voorbereidingen zijn in volle gang en  diverse hindernissen zijn reeds opgebouwd door de bouwers en aanstaande zaterdag wordt de spectaculaire hindernis in de Hofmaatvijver opgebouwd.  Op 11 oktober stond de teller op 704 atleten.

Een sportieve strijd tussen alle survivalatleten in  de prachtige omgeving van de Needse Berg en de Kamp/de Hofmaat, welke niet meer weg te denken is in Neede. Ook dit jaar doen er weer veel regionale en plaatselijke lopers mee, in de diverse klassen. De diverse afstanden zijn: 7, 12 & 18 kilometer. Dit jaar vindt er ook het Nederlands Kampioenschap Brandweer 7 km. plaats.

De ronde van 7 km. gaat vanaf Sportpark ’t Haantje richting de Needse Berg, buigt na de oversteek van de Borculoseweg (bij Loonbedrijf Olminkhof), af naar de Bolsbeek en gaat vervolgens via de oude spoorbrug en De Kamp naar de finish bij de Hofmaatvijver. De 12 km. run maakt daarnaast een grote lus op de Needse Berg en de atleten van de 18 km. lopen deze lus twee keer.

Atleten kunnen zich nog t/m donderdag 18 oktober inschrijven op de site van Stichting Survival Neede: www.survivalneede.nl.  Er zal gestart worden vanaf 9.20 uur en de laatste deelnemers worden rond 17.00 uur terug verwacht bij de Hofmaatvijver.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven