Trampolinespringers op bezoek in Ermelo

EIBERGEN – De tweede kwalificatiewedstrijd van het trampolinespringen voor teams werd gehouden in Ermelo in de Wethouder Balvers Sportzaal. De organisatie lag in handen van de Landelijke Commissie Trampoline Springen Afdeling District Oost. Het inspringen werd verzorgd door de organiserende vereniging Sparta Ermelo. Er werd gesprongen in de C, D en E klasse door verenigingen uit geheel Gelderland. Beide trampolineteams van Odival Eibergen hebben zich weer weten te verbeteren ten opzichte van de 1e kwalificatiewedstrijd.

Het D team van Odival behaalde een 6e plaats met een totaalscore van 204.400 punten. Dat zijn 10 punten en twee plaatsen hoger dan in de eerste wedstrijd die in Ruurlo werd gehouden. In het D team sprong deze keer Anouk Maas mee om het team te versterken in plaats van de geblesseerde Lisanne van Krimpen. Anouk was een welkome versterking voor het team dat de vorige wedstrijd nog uit drie springsters bestond. Anouk springt normaal in de E klasse en nu in de D klasse, een hoger niveau.

Het E team van Odival behaalde een 5e plaats met een totaalscore van 197.700 punten. Dat zijn 5.500 punten hoger dan in de eerste wedstrijd.  Het E team heeft een nieuwe springster namelijk Tamira Hasselo. Tamira springt sinds kort mee in de selectiegroep op de maandagtraining.

Op de extra trainingen heeft Tamira in een heel erg korte voorbereidingstijd de oefeningen onder de knie gekregen. Het is dan ook heel goed van Tamira om in een eerste trampolinewedstrijd alle drie de sprongseries helemaal uit te springen. Ze wist haar zenuwen goed in bedwang te houden.

In dit team hebben Marit ter Bogt en Pien Muller pas voor de tweede keer mee gesprongen in wedstrijden van trampolinespringen. Op 10 november is de 3e en laatste kwalificatiewedstrijd in Ermelo. Ook van deze wedstrijd zullen we u op de hoogte houden via www.odival.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven