‘Uniek concept voor all-inclusive wonen!’

den-dekker-goedNOORDIJK – Chris Egbers (48) heeft grootse plannen in Noordijk. Ze wil aan de G.L. Rutgersweg een uniek concept starten: all-inclusive wonen. Naast haar woning – in boerderij den Dekker – wil ze dit project starten. “Ik noem het zelf verzorgd wonen. Alles wordt door ons tot in de puntjes geregeld. Huurders hebben een prinsenleven”, lacht Egbers. In totaal zijn er vijf all-inclusive kamers beschikbaar. “Dit is ideaal voor starters of alleenstaanden. Jong en oud kunnen gebruik maken van deze luxe.”

De plannen gaan alleen door als er binnenkort minimaal twee huurders belangstelling tonen. “We willen wel een bepaalde zekerheid hebben. Er zijn al wat mensen die geïnformeerd hebben naar de plannen.” Maar wat houdt het concept eigenlijk in? Een huurder krijgt zijn eigen woon- slaapkamer (inclusief internet, tv-aansluiting, licht en warmte). De douche is gezamenlijk en wordt iedere dag netjes schoongemaakt. Er is een wasruimte waar een wasmachine staat en een droger.

Maar het belangrijkste is dat huurders niet hoeven te koken. ”Alleen ’s morgens moeten de mensen hun brood zelf smeren. We zetten de spullen wel klaar in een aparte ruimte. Tussen de middag zorg ik dagelijks voor een lunch en ’s avonds voor een warme maaltijd. Voor het eten hoeven huurders niet extra te betalen het zit bij de huurprijs in.”

De bewoners hebben ook de beschikking over een gezamenlijke woonkamer met openhaard. Wat dit gaat kosten? De huurprijs is vanaf 650,00 euro (inclusief bovengenoemde zaken). “Het is ook mogelijk om de kamer gemeubileerd te huren.” Egbers heeft nog meer plannen. Ze wil een theetuin aanleggen, straks ook warme maaltijden gaan bezorgen en in den Dekker activiteiten organiseren.

Egbers: “Eerst maar even afwachten of mensen belangstelling hebben voor ons concept. We gaan rustig beginnen.” De kamers zijn hier te bewonderen. Wilt u meer informatie? Bel Chris Egbers: 0545-286341.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3131]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven