Grote vogelshow bij Olde Mollë in Neede

NEEDE – In het weekeinde van 9 tot 11 november houdt de vogelvereniging Borculo/Neede hun jaarlijkse tentoonstelling. Een twintigtal inzenders zullen 200 vogels, parkietachtigen, kanarie en diverse soorten tropen, samenbrengen in café De Olde Mollë.  Op donderdag 8 november zullen een drie tal onafhankelijke keurmeesters de vogels aan een kritische blik onderwerpen en hun waardering over de vogels uitspreken.

De resultaten van de keuring worden vrijdag avond tijdens de opening van de tentoonstelling aan de leden bekend gemaakt. De tentoonstelling is voor een ieder toegankelijk op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.30 uur. De entree is één euro voor volwassenen en  kinderen onder begeleiding hebben gratis toegang.

Voor de resultaten is een catelogus beschikbaar. Tijdens de tentoonstelling is er een verkoop klasse waar men eventuele aankopen voor bloed verversing of de eerste aanschaf voor deze leuke hobby kan doen. Wanders: ”Dat we deze tentoonstelling kunnen houden is mede mogelijk gemaakt door  verschillende sponsors uit de omgeving. De dank van de vereniging aan hen is dan ook  groot.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven