Volleyballers Dynamo winnen in Eefde

NEEDE – De herenploeg van Dynamo Neede trad afgelopen weekeinde aan in Eefde tegen promovendus VIOS. Het team uit Eefde kende een prima start van de kompetitie en dat bleek in de eerste sets. De Needse equipe, afgereisd zonder basisspelverdeler, moest improviseren en dat kostte de nodige punten :  met 25 – 17 en 25 – 21 moest een inhaalrace worden gestart. Met wat taktische wisselingen wisten de spilbroekbewoners het tij danig te keren. De thuisploeg kwam er in de derde rondgang niet meer aan te pas ( 13 – 25 ) en ook in de vierde set wist Dynamo zich aan de goede kant van de score ( 21 – 25 ).

Een vijfde set moest uitwijzen wie zich winnaar mocht gaan noemen van deze tweestrijd :  beide teams streden om het hardst, waarbij de teamgeest in de needse ploeg net de doorslag gaf. Bij een 6 – 6 tussenstand leverde een mooie serviceserie van Ronald Krijgsman het benodigde gaatje op ( 6 – 9 ).

Het restant van die vijfde set werd met geconcentreerd spel solide uitgespeeld, hetgeen een 8 – 15 setwinst opleverde. Een knappe teamprestatie, waarmee de koppositie ook nog eens werd behouden. Komende vrijdag speelt Dynamo weer thuis. VCV uit Varsseveld is dan om 21.00 uur de tegenstander in sporthal ’t Spilbroek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven