VV Ruurlo trapt af met de Obbink CUP!

obbinkcup-vvruurloRUURLO – Na het voorafgaande succes bij LONGA 30 in Lichtenvoorde en sinds dit jaar ook bij FC Eibergen is de Obbink CUP gestart op zaterdag 6 oktober bij VV Ruurlo. In de Obbink CUP spelen jongens en meisjes tegen en met elkaar, ze hebben tenues aan van verschillende landen, een toernooi waarbij Nederland de ene keer tegen Spanje speelt, dan weer tegen Duitsland of zelfs tegen Brazilië. Het concept is een groot succes, handig voor de ouders want de spelertjes hoeven geen uitwedstrijden te spelen want elke zaterdagmorgen worden de wedstrijden gehouden op de velden van VV Ruurlo, bij sportpark ’t Rikkelder op een vast tijdstip.

Korte partijtjes worden elke zaterdagmorgen in een ander teamverband gespeeld. Door het 5 tegen 5 principe komen de jongens en meisjes veel aan de bal en leren ze het spel snel.. “Dit is enorm leuk voor de jongste talenten die nog geen eigen competitie hebben, maar toch kennis willen maken met het  voetbal” verteld Jan Witteveen (Werkzaam bij Obbink en keepers trainer bij VV Ruurlo) vol enthousiasme. Jan zal geregeld op de voetbalvelden te vinden zijn zaterdagochtend, om de jongens en meisjes aan te moedigen en foto’s te maken.

De eerste foto’s van shirt uitreiking door Gerben Obbink en Jan Witteveen staan al op de Facebook pagina van Obbink. Neem eens een kijkje op http://www.facebook.com/obbinkbv voor het laatste nieuws en foto’s over oa. de Obbink CUP. Ook zullen de uitslagen via Twitter te volgen zijn, http://www.twitter.com/obbinkbv

Binnenkort wordt de nieuwe website http://www.obbinkcup.nl gelanceerd met al het nieuws bij de verschillende verenigingen. Zo kan straks iedereen zien welke land bij welke vereniging die dag de CUP heeft gewonnen.

Wilt u meer informatie over de Obbink CUP bij VV Ruurlo of uw zoon of dochter wil zich graag aanmelden, dan kunt u contact opnemen met [email protected] met als onderwerp Obbink CUP.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven