Wormgoor steekt Boemerang in nieuw

EIBERGEN – Voorafgaande de volleybal wedstrijd Boemerang D1 – Scylla Wageningen, overhandigde de directeur van Wormgoor Assurantiën uit Eibergen, de heer Ruud Brinkers, symbolisch een nieuwe scheidsrechterstrui aan voorzitter Hans Pelle. Vanwege een tekort aan clubscheidsrechters, heeft Boemerang een scheidsrechtersactie gehouden onder haar leden, wat uiteindelijk 17 nieuwe clubscheidsrechters heeft opgeleverd. Hierdoor is de “werkdruk” bij het bestaande korps, aanzienlijk verbeterd.

De heer Brinkers wilde graag deze actie ondersteunen, door alle clubscheidsrechters te voorzien van een nieuwe trui met zijn bedrijfsnaam. Voorzitter Hans Pelle is Wormgoor Assurantiën zeer erkentelijk voor dit mooie gebaar en ziet dat zijn clubscheidsrechters, netjes en verzorgd op “de bok” staan.

Verder laat hij weten, vele positieve reacties te hebben mogen ontvangen van de desbetreffende nieuwe clubscheidsrechters. Het geheel werd positief afgesloten, met een mooie, spannende wedstrijd, die met 3 – 2 in het voordeel van Boemerang eindigde.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven