Alle uitslagen Molenruiters uit Rekken

REKKEN – Leden van R.v de Molenruiters zijn afgelopen weekend (10 en 11 november) succesvol geweest op verschillende westrijden. Hieronder de uitslagen. Tijdens een dressuurwedstrijd in Haaksbergen heeft Karlijn olde Klieverink met haar pony Cesar 2x een 1e prijs behaald in de L2 dressuur Ook ponylid Julia te Woerd heeft met haar pony Jacodi’s aziël een bijzonder goed weekend achter de rug.

Zaterdag haalde ze bij de Twentecup springen met haar D pony in de klasse M een 4-de prijs in het klassieke parcours en een 6-de prijs in het 2 fasen parcours. Zondag mocht ze op nieuw van start gaan, deze keer in IJzerlo. Hier behaalde ze in de eerste selectiewedstrijd voor de gelderse kampioenschappen een mooie 2-de plaats.

Chantal Leusink kwam zondag met haar paarden in IJzerlo aan de start en behaalde in het L springen met Caswittinger een 6 plaats. In het Z springen met Varon een 4e. Diane Willemsen heeft meegedaan aan een dressuurwedstijd in Groenlo daar behaalde ze met haar paard Donn Fk in de klasse L1 een 4e prijs

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven