Alle uitslagen paardensport Berkelland

NEEDE – Uitslagen Pasruiters Neede dressuurwedstrijd in Groenlo In de klasse M1/M2 was er een 1 ste plaats voor Aniek Geerdink met Bono met 185 punten. In de B cat C was er een 1 ste plaats voor Anneke Thuinte met Jim met 197 punten. Hier werd Yvet Nijhof met Pinkellady 3de met 186 punten. In Hoogenweg was een dressuur wedstrijd voor de paarden Najama Voogd met Cillia B was hier 2 de met 197 punten.

Afgelopen weekend zijn er weer diverse leden van de Hamelandse Ruiters in de prijzen gevallen. Linda Buunk deed goede zaken in Haaksbergen. Met David debuteerde ze in de klasse L2 dressuur en wist ze beide proeven op haar naam te schrijven. Met het paard Apollos kwam Linda uit in de klasse M2 dressuur. Hierbij behaalde ze tweemaal een derde plaats.

In Markelo werd afgelopen week een avondwedstrijd verreden. Mieke Puyman startte haar paard Be Lucky in de klasse L1 dressuur. Ze behaalde tweemaal een eerste prijs. Rudi Hietbrink en Lady Rileva behaalden in dezelfde klasse een vierde prijs. Springruiter Henk Veldhuis behaalde in Saasveld met Vamalia een derde plaats in het 2-fasen L springen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven