Alle uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Afgelopen weekend zijn er weer diverse leden van de Hamelandse Ruiters in de prijzen gevallen. Sanne Bolster kwam in Bathmen met Amaryllis aan start in de klasse Z1 dressuur en wisten deze rubriek op hun naam te schrijven. Ook in Lochem werd er dressuur gereden. Kim van de Esschert behaalde met Cliff een vijfde plaats in de klasse M1. Chantal Nijland werd met Cheyenne Pepper tweede in de klasse L2. Mieke Puyman en Be Lucky werden vijfde in de klasse L1. Lieneke Roerdink stuurde de Dijk naar een tiende plaats in de klasse B. In Groenlo werd een springwedstrijd verreden. Linda Buunk won met Apollos de klasse B.

Uitslag Pasruiters Neede: Harm Rexwinkel, lid van de Pasruiters Neede,  heeft met zijn paard Grover afgelopen zaterdag tijdens de seniorenspringwedstrijd in Groenlo  de 1e prijs in het M springen gehaald. In Markelo was een dressuur wedstrijd hier werd Elke Kettering met C,est Bon 3 de in de klasse L2 dressuur.

Wouter Hermelink is in Lochem in klasse B paarden 1-ste geworden  met Calesta. Hij had 203 punten.   Luuk Hermelink is 4-de geworden ook in klasse B paarden  met Eclips. Hij had 196 punten. Dit was de eerste selectie wedstrijd.

Molenruiters Rekken: Paarden Dresuurwedstrijd Groenlo L1 dressuur 4e Dianne Willemsen met Donn FK   Dressuurwedstrijd te Lochem L1 dressuur 3e Dianne Willemsen met Don Fk   M1 dresuur 7e Annemarie Kroekenstoel met Mayday

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven