Asfalt-keerls zorgen voor nieuw wegdek

Nieuwe Riool & AsfaltNEEDE – Op woensdagmorgen 21 november heeft het bedrijf Temmink Infra en Mileu een start gemaakt met het asfalteren van de Ruwenhofstraat, Oranjelaan en Marktstraat in Neede. Na een grondige reconstructie (onder andere de riolering) is er een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Donderdag zijn de machines ook nog in de wijk te vinden dan wordt de afdeklaag aangebracht (3e laag). Naast de asfalt-keerls van Temmink zijn er ook stratenmakers aanwezig. De mannen leggen het trottoir, parkeervakken en de opritten opnieuw aan.

Alle bewoners zijn per brief netjes ingelicht over de werkzaamheden die komende dagen gaan plaatsvinden. Eind volgende week worden de straten Ruwenhofstraat, Oranjelaan en Markstraat weer geopend voor het verkeer. “Dan is Neede eindelijk weer een beetje bereikbaar”, lacht buurtbewoner Eddy Meijer.

In dezelfde week wordt er een begin gemaakt met fase 2, namelijk het opbreken van de Prins Marijkestraat (nummer 9 tot 15). Fotograaf Wim Stevenhagen legde voor NUB de werkzaamheden vast (zie foto’s hieronder).

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=3248]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven