Bacchus presenteert nieuwe hoogheden

tn_021120121596EIBERGEN – Afgelopen vrijdag heeft onder feestelijk publieke belangstelling de ceremonie plaats gevonden in uiteraard de residentie, café De Lindeboom. Alvorens de onthulling kon plaats vinden werd eerst afscheid genomen van het huidige prinsenpaar, welke op toepasselijke wijze zijn ontdaan van de ‘versierselen’ en toegetreden tot de Prinsengarde van de vereniging. Vervolgens op naar het hoogtepunt van deze zeer gezellige avond.

Onder toeziend oog van de diverse aanwezige carnavalsverenigingen, overige belangstellenden en genodigden kwam na een spannende aanloop middels een zeer ludiek in elkaar gezette presentatie het nieuwe prinsenpaar van CV Bacchus te voorschijn. Onder luid gejuich en applaus vond de opgebouwde spanning zijn uitweg. Het nieuwe prinsenpaar van Bacchus is weer een feit. Onder het motto ’twee half”n mek ok ne heel’n”zwaaien Prins Raymond II, Adjudant Ronnie en Prinses Bianca de komende carnavalsperiode de scepter bij CV Bacchus.

Prins Raymond II ofwel Raymond Holtkamp en zijn prinses (ook in het dagelijks leven) Bianca Holtkamp zijn als uitbaters van de residentie ofwel Café De Lindeboom (Eibergen) en Café-Restaurant-Zalencentrum Grenszicht (Holterhoek)  al diverse jaren nauw betrokken bij de activiteiten van CV Bacchus.

Adjudant Ronnie ofwel in het dagelijks leven Ronnie Somsen draagt CV Bacchus al diverse jaren een warm hart toe; het reilen en zeilen binnen de vereniging is voor hem dan ook niet onbekend. Het bekleden van deze hoogwaardigheidsfunctie door de heren en dame als zijnde ‘Prinsenpaar 2012-2013’ ziet CV Bacchus dan ook met vertrouwen tegemoet.

Het nieuwe prinsenpaar kan zich nu voorbereiden op de eerste officiële gelegenheid binnen de eigen vereniging, te weten het ‘Frühshoppen’, hetgeen zal plaatsvinden op zondag 27 januari 2013 bij Café-Restaurant-Zalencentrum Grenszicht te Eibergen.

[nggallery id=3190]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven