CDA organiseert ‘Meet & Greet’ in café

NEEDE – Het CDA-Berkelland nodigt Berkellandse bedrijven, verenigingen, organisaties en stichtingen uit om tijdens de inmiddels bekende  ‘Meet en Greet’ met elkaar in gesprek te gaan. Het thema van deze Meet & Greet is ‘Ondernemen in Berkelland’.

Bedrijven, winkeliers maar ook heel veel verenigingen ondernemen allerlei activiteiten om Neede leefbaar te houden. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 16 november van 17 tot 19 uur bij café Vally’s aan de Oudestraat 30 in Neede. Dinant Rohaan: ”U kunt onderwerpen die u bezig houden bespreken met ons. Onder het genot van een hapje en drankje willen fractie en bestuur van het CDA graag met u in gesprek over zaken die spelen. U krijgt het woord en fractie- en bestuursleden luisteren en proberen u verder te helpen.”

Voor de Meet & Greet brengt de CDA delegatie een werkbezoek aan Loon- en grondverzetbedrijf Olminkhof en aan Eiki winkelinterieurs en displays in Neede.

Contactpersoon van de CDA-fractie voor deze bijeenkomst is Dinant Rohaan,  mobiel: 0651-167 183, e-mail: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven