Collectanten Nierstichting in het zonnetje

BORCULO – In heel Nederland gingen ruim 80.000 enthousiaste collectanten de straat op voor de Nierstichting. In Borculo is tijdens de nationale collecteweek € 2.759,72 ingezameld. Met dit geld kan de Nierstichting verder werken aan een toekomst met zo weinig mogelijk nierziekten en een betere toekomst voor nierpatiënten.

Carla Lubberdink, collectecoördinator van de Nierstichting in Borculo: ”De Nierstichting krijgt geen geld van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook erg belangrijk voor de Nierstichting. De jubilarissen van de Nierstichting in Borculo werden ook dit jaar weer in het zonnetje gezet. Van links naar rechts op de foto: mwOlthaar (10 jaar collectant), mw. van Gestel (10 jaar collectant), mw. Teerink (20 jaar collectant), mw. Daalwijk (stopt na 17 jaar wijkhoofd te zijn geweest). Niet op de foto staat mw. Versteeg (10 jaar collectant).

Inwoners van Borculo die de collectanten van de Nierstichting hebben gemist of die geen kleingeld in huis hadden, kunnen hun bijdrage overmaken op ING 88.000 t.n.v. Nierstichting Nederland te Bussum of sms NIER naar 4333 (één SMS is een eenmalige gift van 2 euro).

Wil u ook een bijdrage leveren als vrijwilliger voor de Nierstichting in Borculo? Voor 2013 zoeken we nog een wijkhoofd om Ria Daalwijk op te volgen in De Koppel. Ook is er altijd plek voor collectanten.

U kunt voor meer informatie contact opnemen met coördinator Carla Lubberdink, via telefoonnummer 0545-271014 of e-mail: [email protected]. Of meld u aan via www.nierstichting.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven