De Marke: Serious Request actie geslaagd

tn_dsc00749NEEDE – Leerlingen, ouders en leerkrachten van school de Marke hebben donderdagmiddag van 14.00 tot 15.15 uur een ‘Serious Request’ markt georganiseerd. De hele school stond in het teken van het goede doel. De geur van versgebakken hamburgers en oliebollen konden de bezoekers niet weerhouden om de lekkernijen te kopen. Rieta van der Linde staat met een lachend gezicht te kijken naar de drukte in de school. “De belangstelling is groot te noemen. Er hangt letterlijk en figuurlijk een heerlijke sfeer.”

Kinderen hebben in de klas – tijdens handvaardigheidslessen – diverse werkjes gemaakt. Deze werden persoonlijk door de kinderen verkocht. “De leerlingen zijn erg enthousiast. Op het laatste moment werden er nog koekjes gebakken.” Ook konden bezoekers touwtje trekken en deelnemen aan het’ rad van fortuin’ (zie foto’s).

In totaal is er 1500,00 euro binnengehaald. Groep acht brengt dit geld straks persoonlijk naar het glazen huis in Enschede. “We hebben ook nog een flessenactie gehouden op school. De opbrengst was 170,00 euro”, aldus Van der Linde.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3208]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven