Eerste nederlaag HCR Prinsen/Urlive.tv

HAARLO – De driebanden spelers van HCR Prinsen Urlive.tv hebben, na de remise van vorige week, zondag de eerste nederlaag van dit seizoen geleden. In eigen huis verloor het team van captain Michel van Silfhout met 3-5 van Garage Verbrugge Hyundai uit Sluiskil. Na twee partijen keek de thuisclub al tegen een 1-3 achterstand door het verlies van de Duitser Stefan Siegburg en van de remise van Michel van Silfhout.

Siegburg verloor met 39-45 in 52 beurten van Koen Saver en Van Silfhout wist in de nabeurt tegen Patrick Vasseur een remise uit het vuur te slepen. Bij de stand 41-41 maakte de captain twee caramboles en miste de derde op een haar na. Vasseur rook zijn kans en antwoordde met een serie van vier caramboles. In de nabeurt scoorde Van Silfhout rustig en beheerst de laatste twee caramboles. In het tweede deel van de wedstrijd begon Raymund Swertz tegen Berry Dallinga goed en stond na dertien beurten op een kleine voorsprong.

Bij de Noord-Limburger ging het steeds minder goed te lopen terwijl zijn tegenstander steeds beter in de wedstrijd kwam. Na 43 beurten gingen de punten dan ook naar de gasten met de stand van 24-45. Op de andere tafel had kopman Dave van Geel geen enkele moeite met zijn tegenstander Bart Ceulemans. Met de regelmaat van de klok produceerde de Zuid-Limburger de ene carambole na de andere en besloot de wedstrijd na 32 beurten bij de stand van 45-27 in zijn voordeel.

Door deze nederlaag zakte de ploeg uit Haarlo naar de derde plaats met negen punten uit zes gespeelde wedstrijden, één punt minder dan Derks Optiek. Koploper is BC Capelle met elf punten uit zeven gespeelde wedstrijden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven