Eerste wedstrijd voor turnsters Odival

EIBERGEN – Voor de meiden van Odival stond de eerste voorronde wedstrijd op het programma in de 3e divisie en de instap D1. Voor de meisjes van D1 was het hun allereerste wedstrijd dus extra spannend. Tess Schroër en Finn Schreuder kwamen uit in instap D1 en hebben hun eerste wedstrijd geturnd. Hier en daar nog wat zenuwen en daardoor wat gemaakte fouten. Gelukkig hadden de meiden een heel sterk begin op brug en een goede afsluiter op sprong.

Voor de Colet Bomers, Amber te Lintelo, Valeska Ordelman en Yoni Wolters allen uitkomend in jeugd niveau 6 was de concurentie zeer groot. Alle turnsters hebben een nette wedstrijd laten zien met hier en daar nog wat foutjes. Yoni heeft het na een langslepende blessure in zeer korte tijd voor elkaar gekregen om een goede wedstrijd te turnen met nog veel potentie voor de volgende wedstrijd.

Demi …. Uitkomend in pupil 1 niveau 8 begon zeer sterk op de sprong. Helaas waren de andere toestellen met wat meer zenuwen. Al met al heeft ze haar wedstrijd met een keurige vloeroefening afgesloten. Helaas moest Norel Bomers uitkomend in senior niveau 4 de wedstrijd laten schieten wegens een kuitblessure, opgelopen in de voorlaatste training voor de wedstrijd. We hopen dat ze er op 8 december wel weer bij kan zijn.

Een week eerder waren voor een deel van de meiden van Odival clubteamwedstrijden. In de categorie niveau 7 hebben Colet Bomers, Valeska Ordelman, Amber te Lintelo, Isa Verdaasdonk en Dyenna Vorkink een mooie zilveren medaille behaald. Roos Weeink, Yannai en Milou Schreuder, Anne Veldink en Esmee Wolters hebben in de categorie niveau 8 een prachtige bronzen medaille behaald.

Voor de senioren Tessa Wopereis, Rosemerijn Struijk, Mayra Holkenborg en Loes Rooks uitkomend in niveau 5 was de concurrentie erg groot en hebben daardoor genoegen moeten nemen met een 8e plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven