Getuigen gezocht van ongeval in Borculo

BORCULO – Op zaterdagmiddag 10 november heeft er op de Burgemeester Bloemersstraat in Borculo een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietsster en een automobilist. Om een beter beeld van de toedracht van het ongeval te krijgen, is de politie op zoek naar getuigen van het ongeval.

De 11-jarige fietsster uit Borculo stak rond 12.30 uur de Burgemeester Bloemersstraat over waarbij zij door de automobilist werd geschept. Het meisje heeft bij het verkeersongeval hoofdletsel opgelopen en is later die dag ter controle naar het ziekenhuis gebracht waar ze ter observatie is opgenomen.

De politie werd pas later over het ongeluk geïnformeerd. Hierdoor vond er op de plaats van het ongeval geen onderzoek plaats. Ook zijn de betrokkenen op dat moment dus niet verhoord. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk en daarom is de politie op zoek is naar getuigen van het ongeval. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven