Grooters helpt nieuwsjager uit de ‘brand’

grooters-goedEIBERGEN – Op zondag je auto laten maken bij een garage? Dat krijg je bijna niet voor elkaar in Berkelland. Alles zit dicht, en in de meeste gevallen moet je de wegenwacht bellen. Maar onze reporter ging afgelopen zondagmorgen (4 november) toch een poging wagen bij autobedrijf Grooters in Eibergen.

Nijman: “De olievuldop was door een vreemde manier eraf gevallen en verdwenen. Het is dan niet verstandig om door te rijden omdat de motor dan schade kan oplopen. De hele dag had ik de auto nodig. Ik was in de buurt van Grooters en belde bij de eigenaar (junior) aan. Jan Willem Grooters stond mij netjes te woord en kwam meteen in actie.”

Jan Willem regelde een nieuwe dop en controleerde het oliepeil van de motor. “Ik was enorm blij met zijn hulp. Daarom verdient Grooters een pluim. De meeste autobedrijven zullen zeggen: Komt u morgen maar terug meneer!” Oja, we maken nog even wat extra reclame. Op zaterdag 10 november kunnen alle automobilisten met hun auto deelnemen aan de gratis wintercheck bij Grooters.

Alle merken zijn welkom. Tussen 8.30 en 16.00 uur worden de auto’s gratis gecontroleerd. Mensen krijgen daarnaast ook een leuke attentie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven