Haarlo E1 ongeslagen najaarskampioen

e1_HAARLO – Bij de jeugd van SP Haarlo/VV Noordijk is 24 november de E1 najaars-kampioen geworden in de 4e klasse 50. De laatste wedstrijd in de competitie was ook een echte kampioenswedstrijd Haarlo E1 – VIOS Beltrum E2. Haarlo E1 stond tot dusver bovenaan zonder puntverlies en VIOS Beltrum stond tweede omdat ze 1 keer over gelijk hebben gespeeld. Bij winst voor VIOS Beltrum waren zij kampioen en Haarlo had genoeg aan een gelijkspel. Na een spannend begin was de ruststand 2-2 en gingen de teams erg gelijk op.

Na rust toonde Haarlo zich beter. Met 10 minuten voor tijd stonden ze 6-3 voor en dachten dat ze het kampioenschap al binnen hadden. Toch maakte VIOS Beltrum nog 2 doelpunten. Dit kwam echter te laat. Haarlo E1 is hierdoor dus ongeslagen kampioen met 33 punten uit 11 wedstrijden.

Later op de dag zijn ze zelfs nog door Sinterklaas gefeliciteerd. Eindstrand Haarlo E1 – VIOS Beltrum E2 6 – 5