Intocht van sinterklaas wordt een feest

BORCULO – Sinterklaas zal samen met vele pieten, en ook nog andere ‘schippers’, varend over de Berkel, op zaterdag 17 november in Borculo aankomen. Om 14.30 uur zullen de presentatrice, een vertegenwoordiger van de gemeente Berkelland, muziekvereniging Volharding en heel veel kinderen met ouders hen welkom heten aan de Berkel bij het gemeentehuis. De nieuwe bruggen zijn hoog genoeg en de ophaalbruggen worden geopend zodat sint en pieten ongestoord naar de aanlegsteiger kunnen varen en daar voet op Borculose bodem zullen zetten.

Na aankomst en welkom zal sint in een koets stappen, welke getrokken wordt door meerdere witte pony’s en gaan allen achter muziekvereniging Volharding via het marktplein, Muraltplein, Voorstad en Scheilaan naar het Volharding-gebouw. Onderweg zullen de pieten weer voor de nodige verrassingen zorgen.

In het Volhardinggebouw, waar iedereen welkom is, zullen bij aankomst de deuren geopend worden om samen met sint en pieten een leuk feest te houden. Daar is uiteraard ook de mogelijkheid voor de kinderen om sint een hand te geven. Na afloop krijgen de kinderen een kleine attentie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven