Jeroen Wiegerinck regeert over Beltrum

tn_dsc00450BELTRUM – In het Belhamelhoes (café Spilman) zijn zaterdagavond 4 november tijdens de buutavond de nieuwe hoogheden onthuld. Jeroen Wiegerinck werd tot prins omgedoopt en Martijn Nijhuis mag zich een jaar lang adjudant noemen. De kersverse hoogheden nemen het stokje over van Joris Wiegerinck en Richard Orriens. Beide carnavalsleiders kwamen op een grasmaaier de zaal binnen (gemaskerd). Op het podium mochten ze – onder grote publieke belangstelling – hun eigen gezicht laten zien. Voor carnavalsverenging de Belhamels is dit het 44e prinsenpaar.

Groot feest dus voor de Beltrumse verenging. In 2013 wordt het jubileumjaar gevierd met allerlei activiteiten. Samen met Marloes Huurneman en Danielle Reijerink zijn Jeroen en Martijn de nieuwe vertegenwoordigers van de Belhamels. Op de buutavond was ook nog een BN’er te vinden. Jan Riesewijk – bekend als Mans Olde Weernink uit de serie Van Jonge Leu en Oale Groond – werd als buutreedners naar Beltrum gehaald.

Vrijdagavond zijn ook de nieuwe hoogheden van Bacchus (Eibergen) gepresenteerd. Prins Raymond II (Holtkamp) en adjudant Ronnie (Somsen) zijn de leiders. Zaterdag 10 november worden de nieuwe hoogheden van Neede bekend gemaakt.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3188]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven