Kamerlid Houwers op bezoek bij de VVD

HAARLO – Maandagavond 10 december zal namens de Tweede Kamer Johan Houwers een bezoek brengen aan Berkelland en wel aan de VVD afdeling Berkelland tijdens een openbare bijeenkomst. De bijeenkomst (voor iedereen openbaar) wordt gehouden bij HCR Prinsen in Haarlo en zal om 21.00 uur aanvangen, aansluitend aan de ledenvergadering van de VVD Berkelland.

Houwers, makelaar en oud-wethouder uit Winterswijk, heeft zitting in de Tweede Kamer namens de VVD en behandelt de portefeuille Ruimtelijke Ordening, Waterkwaliteit,Glastuinbouw, Paardenhouderij, Jacht, Gezelschapsdierenwelzijn en Visserij.

Heeft u vragen voor Houwers, kom dan 10 december naar HCR Prinsen, en laat u bijpraten over de politieke situatie in Den Haag. www.vvdberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven