Klanten van AH steunen Serious Request

NEEDE – Medewerkers Marlijn ter Woerds, Linda Van Rijn, Rick Grevink en Shirley Langenkamp hebben bij de Albert Heijn in Neede een Serious Request-actie opgezet. In de supermarkt aan de Borculoseweg worden komende weken activiteiten opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Ook de nieuwe winkels Gall en Gall en Etos doen mee aan de inzamelingsactie”, meldt Rick Grevink. De actie werpt meteen al zijn vruchten af. “We hebben al appelflappen verkocht en emballagebonnen ingezameld. De teller staat nu al op 620,00 euro.”

Op 1 december organiseert de initiatiefgroep een veiling in de passage van de Albert Heijn. Van Rijn: “Veel ondernemers uit de buurt stellen dan producten beschikbaar die onder de hamer gaan. Maar dat is nog niet alles. Zaterdag 15 december gaat een grote groep medewerkers de Ruif overnemen.” De organisatie geeft aan dat alle medewerkers zich inzetten voor de Serious Request-actie. “Ze werken heel wat uurtjes op vrijwillige basis.”

Afgelopen zaterdag werden er tussen 9.30 en 17.00 uur speculaas-picolientje’s verkocht voor het goede doel. Er werd weer 200,00 euro toegevoegd aan het totaalbedrag. Alle acties van de Albert Heijn zijn te volgen op de speciale Facebook-pagina. ”We hebben wekelijks duizenden voetjes over de vloer. Heel veel mensen willen wel een steentje bijdragen”, zegt Van Rijn.

Op 23 december gaan de medewerkers met een bus naar Enschede om het geld te overhandigen aan de dj’s in het glazen huis. Kijk op www.kominactie.nl voor meer acties in Berkelland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven