Kleindierenshow in Ruurlose CactusOase

RUURLO – Op zaterdag 24 en zondag 25 november maken diverse konijnen, cavia’s, (dwerg-)hoenders, kwartels en sierduiven een uitstapje naar familiepark CactusOase voor de Berkellandse Clubshow 2012. In een afzonderlijk hoekje mogen kinderen de konijnen en cavia’s voorzichtig aaien en knuffelen. Er is een verkoopklasse waar u dieren kunt kopen.

Wilt u de clubshow bezoeken, dan bent u van harte welkom op: zaterdag 24 november van  16.00 uur tot  20.00 uur en zondag 25 november van  10.00 uur tot  17.00 uur. Kinderen onder de 12 jaar worden alleen onder begeleiding toegelaten. Het voorste gedeelte waar de clubshow plaatsvindt is gratis toegankelijk. Bezichtiging van het cactuspark kost de normale entree: volwassenen  €  5,00 en kinderen (4 t/m 12 jaar)  €  3,00. Hierbij ontvangt u op 24 en 25 november een gratis consumptiebon.

U kunt dan tevens genieten van de overige attracties, zoals: ndian Art Gallery, Vogeltuin, ambachtelijke schoenmakerij, nagebouwde woonruimten van een historische boerderij en de Desert Express en Thomastrein die door een Mexicaans rotslandschap rijden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven