Makkelijke winst voor Holland Mineraal

HAARLO – De driebandenspelers van Holland Mineraal uit Lochem hebben een vrij gemakkelijke overwinning op nieuwkomer Post Luchtkanalen in Rosmalen behaalt. De overwinning kreeg al na twee partijen gestalte door winst van Jelle Pijl op Wilco van Wijk in 47 beurten, 43-50, en van Stefan Spilleman die in 62 beurten te sterk was voor Marcel van Barkel.

In de andere twee partijen speelde kopman Steffan Galla tegen Huub Wilkowski geen goede wedstrijd. De Duitser liep constant achter de feiten aan en verloor met 50-35 in 44 beurten kansloos. Niet alleen over de nederlaag was ook hij niet te spreken, maar met name zijn moyenne van 0.795 is ere divisie onwaardig. De definitieve zege moest worden veilig gesteld door Anno de Kleine.

De Helmonder speelde tegen Marc Celen een goede wedstrijd en stond kort voor tijd zelfs op een 24-40 voorsprong. Celen kon daarna nog iets terug doen maar verder dan 42-50 na 43 beurten liet De Kleine het niet komen. Door deze overwinning is Holland Mineraal opgeklommen naar de vijfde plaats op de ranglijst met tien punten uit negen gespeelde wedstrijden.

Koploper is het nog ongeslagen TOVV.NL/MCR uit Vlaardingen,komend weekend de volgende tegenstander van de Lochemse formatie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven