Schuurman BZC wint van AZC Alphen

BORCULO – De mannen van Schuurman BZC speelden afgelopen zaterdag thuis in ‘t Timpke tegen veelvoudig landskampioen AZC uit Alphen a/d Rijn. AZC heeft dit jaar de beschikking over een schitterend mooi nieuw zwembad dat voldoet aan de Europese maatstaven en afmetingen. Hierdoor kan er meer worden getraind. Door het vertrek van een aantal ervaren spelers heeft Alphen ervoor gekozen om een verjonging door te voeren. Hierdoor trad AZC met een erg jong team aan in Borculo: alleen international Tjerk Kramer en aanvoerder Joachim de Ruijscher brachten enige ervaring mee.

Zeno Reuten had zijn mannen meegegeven om de hele wedstrijd voluit te spelen. Hierna hadden de spelers goed geluisterd. In de eerste helft van de wedstrijd kon Alphen maar twee keer scoren tegen 12 doelpunten van de Borculose zijde. Lars Reuten en Matthijs Lucas wisten in de wedstrijd beiden  vijf keer te scoren. Oranje doelman, Robert Beskers, stopte in de derde periode een strafworp. De wedstrijd tegen Alphen werd dus vrij eenvoudig gewonnen.

De regerend landskampioen uit Berkelland heeft deze week een zwaar programma: woensdag het Champions League treffen in Nijverdal tegen het Russische topteam Spartak Volgograd in Nijverdal en dan zaterdagavond de kwartfinale beker tegen UZSC in Utrecht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven