Sportintro badminton is goed verlopen

sportintro-badminton-ruurlo-22-11-12-325RUURLO – Op de donderdagen 15 en 22 november kwamen er in Ruurlo echte badmintontrainers van de badmintonclub Ruurlo in de gymles. De leerlingen van CBS Veldhoek, OBS Kerst Zwart en OBS de Driesprong kwamen tijdens deze Sportintro-lessen alles te weten over badminton en BC Ruurlo. Dit project is een samenwerking tussen BC Ruurlo en Sport Federatie Berkelland en het is hierbij de bedoeling dat de verenigingstrainer in de gymles komt om de kinderen enthousiast te maken voor dit keer de badmintonsport en natuurlijk BC Ruurlo.

De groepen 6 t/m 8 van scholen uit Ruurlo deden mee aan de Sportintro en genoten ervan. Na de eerste les mocht BC Ruurlo ’s avonds gelijk al een nieuw lid verwelkomen bij de training. Wil jij ook leren badmintonnen? Kom dan eens langs op de training in sporthal ’t Rikkenhage in Ruurlo op donderdag vanaf 19.00 uur.

De eerste 4 trainingen zijn gratis. De foto’s en filmpjes van de les Sportintro Badminton staan op www.sportfederatieberkelland.nl en op onze facebookpagina.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven