Teams RGV halen plaats op erepodium

rgv-2-en-rgv-5RUURLO – Afgelopen zaterdag werd er door de turnbond de 1e wedstrijd van het seizoen georganiseerd. Het seizoen wordt gestart met een Teamkampioenschap. RGV Ruurlo deed mee met 5 teams in 5 verschillende nivo’s. Deze wedstrijd is altijd zeer geliefd onder de meisjes omdat ze nu samen als team zoveel mogelijk punten bij elkaar moeten turnen op 4 toestellen. De rest van het seizoen zijn het individuele wedstrijden. Het werd in alle niveaus een spannende strijd. Vooral omdat de meeste teams van verenigingen die meededen het dubbele aantal trainingsuren hebben dan de meisjes van de RGV en dan vaak ook nog in een turnaccommodatie.

De uitslag in de 1e wedstrijd was dan ook totaal verassend. Team RGV 2 (nivo 7) en team RGV 5 (nivo 11,10,9 verplichte stof) haalde beiden het erepodium en ook nog de 1e plaats. Ook na de 2e wedstrijd stonden er 2 teams op het podium RGV 3 (nivo 8) en RGV 4 (nivo 8,9 verplichte stof) beiden behaalden ze een 2e plaats. Helaas kwam het tekort aan trainingsuren duidelijk aan het licht bij RGV 1 (nivo 5). Dit team kon niet meer mee komen met de concurrenten en eindigde onderaan.

RGV 2 bestond uit Fay Nijenhuis, Eline Dales,Marjolein van Haaften, Zita van Poelwijk en Manon Kapers. RGV 5 bestond uit Ilse Bosvelt, Gwen de Wijs, Merit Groot Jebbink, Femke Hogenvonder, Jasmijn Krosenbrink RGV 3 bestond uit Guusje ter Haar, Milou Hoitink, Evelien van Alten, Bo Groot Roessink (Achilles Hengelo) RGV 4 bestond uit Lauren Stegeman, Marlein Kapers, Joyce Bosman, Sharon Baks, Floor Hesselink

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven