Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Afgelopen weekend zijn er weer diverse leden van de Hamelandse Ruiters in de prijzen gevallen. In Groenlo leek er een abonnement te zijn op de vijfde plaats. Linda Buunk (Appollos) en Rita Ligtenbarg (Use It) behaalden deze plaats in de klasse M2 dressuur en voor Mieke Puyman en Be Lucky was er een vijfde plaats in de klasse L1 dressuur. Sanne Bolster kwam in Brummen aan start en behaalde hier met Amaryllis een zevende plaats in de klasse Z1 dressuur.

Bij een springwedstrijd in Ijzerlo werden ook diverse prijzen behaald. Martine Snijder behaalde met Akolette een zesde prijs in het B springen. Voor Jan Lutke Willink was er in dezelfde klasse een achtste prijs met het paard Disinaa. Kim van de Esschert werd met Donna Perina 8e in het L springen. Voor Nina van de Brug en Doué was er in het L springen een negende prijs.

Uitslagen pasruiters Neede In Groenlo was dit weekend een dressuur wedstrijd hier werd Britt Riethorst 1 ste met Donna in de klasse B, hier werd Linda Nienhuis met Coco Chanel 7 de. In Yzerlo was een spring wedstrijd Johnny Voogd met Cillia B werd 2 de in de klasse L voor 40+.

Bij de ponies werd Yvet Nijhof met Big Bears Unox 1 ste in de klasse B. In de klasse BB was er een 2 de plaats voor Esmee Tijdhof met Daily Sunshine, en een 4 de plaats voor Aniek Geerdink met Bono.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven