Verkoopactie bij C1000 voor goede doel

EIBERGEN – Op de dagen 27 november, 4 december en 11 december verkopen leerlingen van het Assink Lyceum (locatie Prins Bernhard) zelfgemaakte kerstversieringen, kerstkaarten, vogelhuisjes, pindakransen, houten meubeltjes en tal van andere decoraties in de entreehal van de C1000 in Eibergen. De verkoop vindt plaats tussen 8.30 en 11.00 uur. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de 3fm-actie Serious Request.

Ook is op maandag 3 december hiervoor de school geopend tussen 17.00 en 20.00 uur. C1000-eigenaar Patrick Hobelman reageerde enthousiast op het voorstel van het Assink en stelt een deel van zijn winkel en een kraam ter beschikking voor de verkoop. Serious Request 2012 – met dit jaar het Glazen Huis in Enschede- strijdt in samenwerking met Het Rode Kruis tegen wereldwijde babysterfte.

Tijdens de zogenaamde ‘maatschappelijke stage’-week hebben alle derdeklassers van de Prins Berhardstraat zich beziggehouden met Serious Request. Zo heeft de afdeling Bouw houten vogelhuisjes gemaakt en hebben leerlingen van de afdeling Metaal grappige flesopeners gedraaid en ingegraveerd.

De rest van de decoraties komen op naam van de overige afdelingen. Daarnaast beheert een aantal vierdeklassers een zelfgemaakte website: www.kerstactiehetassink.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven