Vlearmuze presenteren nieuwe leiders

NEEDE – Zaterdag 10 november is het dan zover. De Vlearmuze nemen afscheid van hun hoogheden Prins Jeroen, Jongerenprins Roy en Jongerenprinses Lise. Zij zullen hun versierselen inleveren en weer als “normale” carnavallisten door het leven gaan. Hun aandeel zit er weer op, ze hebben gezorgd voor een geweldig seizoen waarbij de motto’s van de hoogheden “’t Holt nooit op” en “Wi’j vult um bie’j” zeker eer werd aangedaan.

Partycentrum ‘t Haantje wordt door de technische commissie van ons genootschap omgebouwd tot een nieuwe wijk van ons Vlearmoesdorp: Zonnedael! Samen met de needse familie Flodder wordt er een spetterende opkomstact vertoont met als hoogtepunt de bekendmaking van de nieuwe hoogheden. Natuurlijk zijn ook onze dansgardes aanwezig en is er muziek van DJ Patrick.

In de stekeligheden van de afgelopen weken heeft de keuzecommissie al en tipje van de sluier opgelicht. Wie worden de nieuwe hoogheden? In het dorp gonst het al van de geruchten en een aantal mensen denken het al zeker te weten wie de nieuwe hoogheden zijn. Heeft het thema Flodder te maken met de nieuwe hoogheden? Of staat Abraham als prins op het podium? Kom kijken, u bent van harte welkom.

Zaterdagavond begint het officiële programma vanaf 20.30 uur en u bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in onze residentie Partycentrum ’t Haantje.

Zondagmiddag vindt vanaf 12.00 uur de receptie van de nieuwe hoogheden plaats in de residentie. Naast het voorlezen van de proclamaties door de nieuwe hoogheden,zodat de Vlearmuze weten wat de regels van de nieuwe hoogheden zijn, zullen de hoogheden ook hun onderscheidingen uitreiken aan de mensen die wat betekenen voor het genootschap en voor de hoogheden. Dit jaar is gekozen voor een andere opzet van deze middag. Deze middag zal er meer aandacht worden besteed aan de gasten en familie van de hoogheden en zullen enkele commissies zich op ludieke wijze presenteren aan de gasten.

Met live muziek en een gastoptreden van een bijzondere buutreedner wordt dit zeker een gezellige middag. Beide activiteiten zijn voor een ieder gratis toegankelijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven